ONDERWIJS

PERSOONLIJK

Mijn werkwijze is authentiek en gericht op het verankeren van gewenst gedrag binnen organisaties.


Na een inventarisatiegesprek kan er een op maat gemaakte training en coaching worden aangeboden.
Dit kan in groepsverband en op individueel niveau. Het uitgangspunt is echter altijd het welzijn van de medewerker. Een tevreden medewerker presteert namelijk beter.


Het programma waarmee wordt gewerkt blijft maatwerk. In een oriënterend gesprek kan worden bepaald waar de behoefte ligt. Een op maat gemaakt programma is dus mogelijk.

Het programma is van hoge kwaliteit en meerdere malen met goed resultaat in praktijk uitgevoerd.

Voor de tarieven klik hier

Voor het programma klik hier

 

Binnen het onderwijs werk ik samen met onderwijsbureau Linq4You. Door vele jaren ervaring in onderwijsinstellingen heeft Linq4You, een uniek programma, dat mensen binnen organisaties met elkaar verbindt. Het doel is een werk-, leer- en leefomgeving waar iedereen tot zijn recht komt en het beste uit zichzelf en elkaar kan halen.

​​

 

Wil je een presentatie geven maar heb je geen idee hoe? Dan kan ik je begeleiden in het maken van de juiste tekst en het verbeteren van je performance zodat je zelfverzekerd kunt presenteren.

Na een intakegesprek kan er een presentatie omtrent jouw gewenste onderwerp op maat worden aangeboden. Zie jij het zelf presenteren echt niet zitten, dan is het mogelijk om de presentatie door mij te laten verzorgen. 

 
  • Instagram

Bekijk alle fotos van de reis

In maart/april 2020 gaat er een nieuwe coachreis plaatsvinden vanuit het project 'free at heart' in kleinschalig groepsverband. Doel is het actief coachen buiten je comfortzone. Bewegen, healthy food in de omgeving van Valencia. Wil jij als individu of met een vriend/vriendin op een persoonlijke maar ludieke wijze een coachingsweek ervaren? Vul dan het contactformulier in of mail direct en je krijgt meer informatie. 

Als je een beetje beter wilt zijn, stel je dan competitief op.

Als je exponentieel beter wilt zijn: stel je dan coöperatief op.

 

MI-RAR

Wilgenstuk 35

7772 JL  Hardenberg

 

Info@mi-rar.nl

 

+31 (0)6-15293987

 

KvK 74933930

  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle